Disclaimer – Vind laagste prijzen bij Zuinig Tanken

Lees onze Disclaimer - Vind laagste prijzen bij Zuinig Tanken

Alle informatie op deze website – https://www.zuinigtanken.nl – wordt te goeder trouw gepubliceerd en alleen voor algemene informatiedoeleinden. Zuinig Tanken geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (Zuinig Tanken) vindt, is strikt op eigen risico. Zuinig Tanken is niet aansprakelijk voor enige verliezen en/of schade in verband met het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteit links naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites wordt gevonden. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving veranderen en kunnen plaatsvinden voordat we de kans hebben om een link te verwijderen die mogelijk ‘slecht’ is geworden.

Wees u er ook van bewust dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk andere privacybeleid en voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites controleert, evenals hun “Servicevoorwaarden” voordat u zich bezighoudt met enige zakelijke activiteit of informatie uploadt.

Affiliate

We willen u graag informeren dat op https://www.zuinigtanken.nl affiliate links worden gebruikt. Dit betekent dat als u op een van deze links klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een kleine commissie ontvangen. Deze commissie helpt ons om https://www.zuinigtanken.nl draaiende te houden en kwalitatieve inhoud voor u te blijven bieden. Het gebruik van deze links brengt geen extra kosten voor u met zich mee. We streven ernaar om alleen producten en diensten te promoten die wij waarderen en waarvan wij denken dat ze waardevol voor u kunnen zijn.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Update

Mochten we dit document bijwerken, wijzigen of enige veranderingen aanbrengen, dan zullen die wijzigingen hier duidelijk worden gepost.